Många saker träffar mig nu - inte med ögonen utan i hjärtat.

Kan det bero på att det var Alla hjärtans dag nyligen? eller har jag bara blivit så ängslig? Ingen aning.

Såg på Hard candy ikväll, på DVD, en sådan fängslande men samtidigt väldigt psykologiskt och hjärnskärande samt hjärtskärande. Varför stavas hjärta och hjärna rätt ganska likadant?
Men ja, ska absolut inte berätta filmen men filmen var bara så... ofattbart, allt det där med att människor kan hjärntvättas av andra eller sig själv. Omgivningen också, förstås, men...
Slutet var inte vad jag hade tänkt mig, skulle vilja ha mera detaljer; som att vad egentligen hände precis därefter men inget avslöjades och där slutade det hela. Fan. Är det så enkelt?
Se den om ni tål det och annat.

Och en annan sak, som absolut inte är så enkelt, som Askungen tog upp på sin blogg; Guds barn dör. Det där träffade mig, även Ikcors kommentar till henne; varför skaffar jag inte mig ett fadderbarn, jag också? Jag ska göra det. För då kommer jag nog känna mig lite bättre inombords när jag ser barn på gator i rutan för jag ger en hjälpande hand till någon därute, åtminstone. I rutan har det alltid varit för mig, har liksom aldrig fattat hur de har det där på gatorna, därför har jag även tänkt mig (flera år tillbaka) åka till ett fattigt land och se hur de egentligen har det. Även om jag kommer brasta ihop så skulle jag vilja se det; det är nog bra för min del. Delen som inte tror.

Oh, uppfyller Askungens önskan om bilder på mig som brunett. Som även andra, ni vet vilka ni är, har som önskan. Kanske inte allra största önskan men...
 Tycka om min nya frisyr och färg - rekommenderar Hana på Brinks salong!


se i spegeln - håret i baken.


Jag och kameran - tack, min medhjälpare.

Boken har förresten kommit! Lovely. Nu blir man biologi-nörd under helgen - ska upp till Gagnef och äntligen åka skidor igen. Har verkligen längtat efter det, och återse mitt sovrum. Inte klart än men ser fram emot att taket och golv samt väggarna förblir det och annat. Men bäst längtar jag efter skidan, bägge två.
Blir väl jag, mamma och lillebrorsan som åker, eventuellt syrran E också.
Men plugga ska man också - har inget emot det.
Tack för mig - soft candy.

Väntar spänt på en speciell bok - som kommer avgöra min kunskap.

Hm, jag är ledsen. Att jag inte skrivit på evigheter, säger vissa... Så nu skriver jag en kort, tror jag att det blir..?

Öh, vad ska jag skriva om nu... För några dagar sen hade jag en massa, men nu. Tom i huvudet. Hm, iallafall det där med Biologi-kursen - läser mest hemma på distans och väntar på första tentan som blir i mars. Därefter ska jag på två lektioner, en går ut på att vi ska stoppa in läroverken om smaksinnet, tungans placeringar av bitter, besk, sött, osv, i våran hjärnor. På den andra lektionen får vi laborera blodomloppet, bland annat få en stick i fingret och se vilken blodgrupp man tillhör - en sådan lektion. Blir trevligt att se klassen, vad det går mest ut på - biologi-nördar, biologi-de-som-tror-de-vet-allt eller biologi-snobbar... Hoho. Än så länge har jag inte ännu fått biologi-boken som jag beställt för 300:-. Väntar spänt.

Tittade på några bilder hos mamma för några dagar sen och hittade dessa, från min födelsedag i somras. Öh, hade inga bra tårta-tallrikar så det fick bli vanliga mat-tallrikar. Därefter köpte mamma en hel hög tårta-tallrikar i glas... Hm. Det skrattar jag åt fortfarande. Och ärligt talat, tårta-tallrikarna har aldrig blivit diskade. Men jag ska, lovar.


Jag och brorsan. ---------- Tomas glömde att ropa "omelett" in i kameran.

Oh, nu har man träffat en del folk som man inte sett på länge - är ett år nog länge?
Tack Linda för onsdags! Ta och ses igen snart, va - då menar jag snart.
Tack för helgen, Babe. Hörs kanske i helgen, via en bild.
Hm. Det var nog inget mer. Kommer jag på nåt så återkommer jag. Ses.

Förresten! Nu ägnar jag mig åt en egen experiment  - hur roligt en brunett kan ha.
En (ungefär) nyblivande brunett har man alltså blivit. Kanske inte en äkta sådan men vi får allt se hur länge det håller - hur roligt en brunett kan ha.
Tack för mig - och mitt bruna hår. Med slingor i.