Härliga fredag!

Åh, denna fredag är speciell - skönt med lite ensamhet. Är ensam hemma medan Daypon är i Irland och ska lira poker imorgon. Hoppas han kommer hem med lite cash!
"Spelar roll om han kommer hem och luktar sprit och rök, bara han är full av sedlar på sig" skrattade Susanne idag, och jag skrattade med. Susanne är härlig! Cash också, förstås.

Nu var det överstökat, har sagt hejdå till bilddagboken, har helt enkelt tappat intresset för den så ingen ide att man tar en plats i cyberrymden som bara samlar på sig damm. Kanske för att jag inte har en kamera än, det också men samtidigt så talar texterna bäst för mig. Det är mera jag, därför blir det bloggen som bevisar min levnad framöver!

Ja, denna värld... Måste tyvärr kommentera lite, om människor som är så otrevliga. Dessa borde krossas! Att bara komma fram och är otrevlig, fan det borde vara förbjudet... Tänk om man kunde polisanmäla för en sådan sak. Härliga värld, isåfall.

Hm, den hära inlägget kommer vara lite väl kort... men avslutar här och nu, återkommer senare i helgen. Då jag har lite mera tid över till min kära blogg, hoho!
Här bjussar jag på en kul bild, lovade ju senast att Lucy skulle få komma med... Togs med Sandins underbara systemkamera. Mera bilder kommer sen!Tack för mig! - och Lucys tunga.