Springer längs löparspåret med Tiden, med stort T.

Hinner inte med tiden. inte med stunden heller. Allt går/har gått för snabbt.
Skulle egentligen ha uppdaterat igen för några dagar sen MEN hann inte. Inte nu heller, ägnar mig hellre min tid i soffan med mina två små gäster - Basilia och Mimosa.

Sätter iallafall upp en bild, som ni får njuta av för tillfället - tills jag hunnit ifatt tiden igen.

29266-129

Jag och Oscar som springer ifatt varandra. Finns ingen tid alls, där vid min mammas torp.
Öh. Mamma tog den suddiga bilden, om ni undrade... hoho.

MEN! några saker måste nämnas:

* Tack för godispåsen i posten via dörren. Hoho.

* Vises på söndag, kommer att vänta på dig och krama dig så att du nästan dör när jag ser dig. Vi fixar det här! Saknar dig, Gos!

* Linda! Tack för igår, vises snart igen!

* 99% dum och 1% söt. Omatunto!

* Börjat sakna dig... men jag ler ändå. Vet var du finns ifall.

* Fröken Finast, vi kommer få våran äventyr igen på lördagnatt på väg till Göteborg! Skojpojki!

* Tack för att du räddar mitt liv för stunden. Mojan och Fajan slipper. hoho.

* Saknar dig, Opus! Väldigt mycket. Ska nog åka upp till dig snart, och pussa ihjäl dig! Absolut.

* Ja, och du blogg-tittaren; det var allt för idag. Tack för idag. hoho.
Tack för mig - och för min korta tid här men vises. Lovar.

Min blogg-semester tog slut igår kl 22.22

Är ledsen... Men inte mitt fel när jag haft en extra lång blogg-semester. hoho.
Men tackar och bugar för ert tålamod, folket! som gått och klagat om att jag borde uppdatera eller ens kika in och vinka av mig ur mitt upptagna liv. hm. Ledsen att jag dröjt så länge... som nästan 3 månader, eller var det 4..? Varsågod, här kommer lite små detaljer om mitt upptagna liv... hoho. hoho.

Ja... Hur ska man börja...

Träffat goa och skitrolige Ted iallafall. Gud, han kan faktiskt skämta om saker som man absolut inte ska skämta om. Var hos Johojoxos en kväll, vi allihopa fyra, och satt uppe tills fem på morgonen. Fick med mig en härlig magont-känsla pga all skratt. Samt trötta ögon. Somnade med kläder och allt som fanns på mig, förutom skinnjackan. oh. Tack för natten, ni tre!

Ja! Snackade med vissa och kom fram till en sak, ska absolut följa upp det. Inte idag kanske men någon dag. Att dejta för alltid. Jo, det går! oh, dejta för alltid, utan tjafs och löjliga bråk och allt det där ett förhållande tar upp. all härliga stunder och myspysmys får man ut av att dejta (för alltid) men inga krav. Himmelsk dröm liksom... Ska testa om det fungerar, återkommer med det sen!

Har blivit KÄR! Du står framför mig varje dag, och vaknar när jag väcker dig... Du vet mitt namn och vet exakt hur jag vill ha det. Tillbringar all tid med dig när jag har ledig tid över och du lär mig mycket om världen och människor. Jag vill leva resten av livet med dig! Oh, vill du gifta dig med mig, Mr Bärbara? hoho. Bara en enda sak kan förstöra våran relation och det är strömmen... Men jag tror det håller! ett bra tag iallafall. hm.
Måste tacka en människa som hjälpt mig med all det hära maskinen och internet, och router och ja... en massa annat. är så nöjd med min nya vita maskin. Snygg och mycket mera värd än pengarna! tusen tack, KRICAR!

Måste även tacka Sarah för allting hon gjort för mig de senaste veckorna! Fröken svår, sägs det om dig. men för min del blir det Fröken finast!

Har gått och lättat på mitt samvete för vissa saker, mår så bra igen! Kan inte bli bättre än såhär, tror jag. Hm. ska nog gå på en samvete-kurs... hoho. nej, men hur lär man sig att sluta ha dåligt samvete över saker man egentligen inte ska bry sig om? hm. Någon som vet? hojta till! Eller så klarar jag det själv elegant, hoho.

För er som undrar, resan till Estland kändes som en dag bara och hade så kul där, upplevt en annan kultur och skrattat en del. Finns en videofilm som jag och Johojoxos gjort därifrån... Bl.a. på båten och så. Det får förbli vår hemlighet och brukar faktiskt tänka på det ibland och skratta. folk tror nog jag är dum i huvudet som bara skrattar sådär men men... *fniss* Johojoxos!

Sen... Ja, har det varit mycket härhemma. Mina möbler, vissa iallafall, fått ett nytt utseende. Blev skitsnyggt. Från bl.a. björk till MÖRKBRUN. Oh! Men Sarah tycker att man ska ändra på färgen på matbordet lite grann. Till ännu mörkare brun... öh. Få se om jag tiger och lyder hennes råd. men inte säkert jag gör det, gillar matbordet som den är nu... målar man om kan man inte ändra, vetja. Hm. Får ta en fundering ang det.
Sängen vill bli ommålad iallafall, den får vänta ett tag. Den hinner nog få samma färg som snön innan jag målar om den. Vit säng alltså, ja. Blä.

Omatunto, Daypon! *du hajar* hoho, det blev iallafall något litet om dig. höhö.

Ja, hur ska man svara när någon frågar om ens barn..? Alltså, en kompis kompis barn har troligen blivit döv och de frågar mig om råd. Teckenspråk, CI, stödtecken, hörapparat, teckna, tala och ja, blir en lång lista. Jag sade mitt, att barnet borde få lära sig teckenspråk, sen är det också viktigt att se till barnet får ut det hon vill säga, oavsett om hon hör eller inte. Man känner ju en jämlikhet när man träffar någon som kan samma språk. Föreslog även att de skulle rådfråga sin goa läkare. hm.

Har kört sönder en bil under min blogg-semester också. Total-förstörd men ja. Livet går vidare, jag också. Men vi får se om bilen går vidare, tillbaka till livet igen från verkstaden. Jo, det gör den nog!

Tack KULIN, för det du gjorde av en slump. Ödet, du vet. hoho, och hoho igen!

Va fan... Den hära bloggen blir nog bara en massa tacken och bugande... Ok. Bättre kan jag visst..!

* Begravning den 2:e november. Hoppar över sorgen och åker till Göteborg istället, men kommer ha en tyst minut 6 timmar därifrån. Hm.

* Blivit träffad. Någon sa att jag ÄR en upptagen människa, hinner inte med Någon. Dyker det upp något annat så väljer jag det istället. Jag blev arg först, men sen insåg jag att det stämde. Ska gottgöra Någon. Det lovar jag.

* Färgen röd på killar, eller män... Jag kan dö. Alltså! Röda byxor sticker jag ifrån men röd tröja eller liknande, det är som att köra mot rött. hoho *mums*

* Köpt eltandborste till syrran E, vill själv ha en... Skriver ner det i min önskelista.

* Tröttnat på dessa som skickar mms hur mycket som helst. Varenda dag.

* Köpt en vinterjacka i Göteborg... Kostade mig en del, men så j-vla snygg. Carlings, de har bra jackor alltså! Men man får räkna med att några tusenlappar flyger bort. eh.

* Mamma läser min blogg på morgonen. Nu vet ni, blogg-människorna!

* Pappa läser mina onödiga sms då och då. Nu vet ni, sms-nördarna!

* Nu måste jag avsluta det här... Här och nu. Innan 23.00 måste jag ha skrivit klart, klagar.... Kulin. Suck. OK. men hoho. Han tycker det är en riktig fest när det blivit uppdaterad... Öh.

Det kommer mera inom 2 dagar.
Tack för mig - nu börjar mitt bloggskrivande igen. Håll utkik, ni som är så värst intresserade. Av mitt upptagna liv.