Härliga fredag!

Åh, denna fredag är speciell - skönt med lite ensamhet. Är ensam hemma medan Daypon är i Irland och ska lira poker imorgon. Hoppas han kommer hem med lite cash!
"Spelar roll om han kommer hem och luktar sprit och rök, bara han är full av sedlar på sig" skrattade Susanne idag, och jag skrattade med. Susanne är härlig! Cash också, förstås.

Nu var det överstökat, har sagt hejdå till bilddagboken, har helt enkelt tappat intresset för den så ingen ide att man tar en plats i cyberrymden som bara samlar på sig damm. Kanske för att jag inte har en kamera än, det också men samtidigt så talar texterna bäst för mig. Det är mera jag, därför blir det bloggen som bevisar min levnad framöver!

Ja, denna värld... Måste tyvärr kommentera lite, om människor som är så otrevliga. Dessa borde krossas! Att bara komma fram och är otrevlig, fan det borde vara förbjudet... Tänk om man kunde polisanmäla för en sådan sak. Härliga värld, isåfall.

Hm, den hära inlägget kommer vara lite väl kort... men avslutar här och nu, återkommer senare i helgen. Då jag har lite mera tid över till min kära blogg, hoho!
Här bjussar jag på en kul bild, lovade ju senast att Lucy skulle få komma med... Togs med Sandins underbara systemkamera. Mera bilder kommer sen!Tack för mig! - och Lucys tunga.


Kommentarer
Postat av: piggelin

Härlig bild på katterna!

Jaa, tyvärr att människorna kan vara grymma i världen ibland.. hmm..

Men du, bara kul att höra att du har det bra:D

kram!

Postat av: Alina

Hej! Får jag bara fråga om min header ser konstig ut för dig? typ att den sticker utanför bloggen? Några har nämligen reagerat på det! Ha en trevlig helg! Kramar

2008-10-24 @ 23:42:35
URL: http://emmiealina.blogg.se/
Postat av: Askungen

Härligt där Susanne sa! :)

2008-10-25 @ 13:08:56
URL: http://www.metrobloggen.se/askungen
Postat av: mippy

sussi är grym! :)

2008-10-26 @ 17:52:06
URL: http://mippy.blogg.se/
Postat av: piggelin

hej! jaa det är bara bra med lilla mig, japp pluggar fortfarande...

Jag bloggar sällan nuförtiden så du missar nog ingenting där i bloggen min:)

Kram!

2008-10-28 @ 23:25:57
URL: http://dansarengirl.blogg.se/
Postat av: Pea

Haha, grym sagt av susanne! :DJa det är bara så härlig att det fungerar mellan Peter å Benjamin..=)Sött katter ni har! =)

2008-10-29 @ 21:38:58
URL: http://artan.blogg.se/
Postat av: josse

Vilka söta katter på bilden!Kolla in i min blogg, så får du se några fina bilder på Pissen ;)hoppas förresten att allt är bra?Kraam

2008-11-06 @ 13:42:35
URL: http://josseb.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback