Oturs dag till 110%

Ja, nu var det väl dags att skriva blogg igen... Inte min dag idag.
För det första så steg jag upp kl 6 som vanligt, tog det lugnt och funderade på hur dagen skulle se ut. Lite mys kanske, då man jobbar på fritids hela dagen. MEN!
När det väl var 5 min kvar tills bussen skulle stå utanför tog jag på mig strumporna och... NYCKELN var borta! Så in helvetes heller! Man tänkte på dessa två ställena, tvhyllan och köksbänken men ingen nyckel där.
Då fick man för sig att man hade lagt det i wc, på eller i skåpet, soffbordet, bakom teven och så i hallen. Men ingen nyckel. Så värre in helvetes heller!
Letade överallt, fick Wikens hjälp med att kolla tvättstugan för man hade ju tvättat kvällen innan (hade även kollat innan med Heidars nyckel, alltså en annan granne). Men ingen nyckel där heller, ingen ide att stressa upp sig.
Nu är det bara att ringa fastigheten och be om att få en ny nyckel och sen får man väl hänga upp den smartaste julklappen på väggen som jag fick i jul av syrran E... (hon kommer skratta ihjäl sig när hon får höra det här). Och sen har man även köpt en till Daypon, han får väl den under veckan.Ja. Dessutom var det bara att meddela jobbet om vad som hade hänt.
Man ska iallafall dra dit till jobbet för stängning sen när Daypon har kommit hem, så man kan fan låna hans nyckel istället. Nu har vi en enda nyckel till lägenheten, hoppas att Nyckelguden är med oss.
Ursäkta mig men är så irriterad, hur kan en nyckel försvinna sådär. Men tack och lov att jag inte har arbetsnycklarna tillsammans med hemnyckeln... Tack för det. Lite tur har man iallafall.

Suck.
Hoppas Du får en bättre dag än vad jag haft!

Tack för mig - och för nyckeln som ligger ingenstans.

Kommentarer
Postat av: Tobias

Den där har jag.. men händer ändå då och då man får letar efter nyckel....

Postat av: fight up!

men mupp, gör som jag,. häng alltid upp de på krok när du kommer hem. lägg inte de någon annanstans, då försvinner de lätt. lägg de i lådan i den lilla byrån eller ngt direkt.

2009-01-05 @ 11:01:42
Postat av: Sandra

Stackarn, jag hoppas att du hittar den, så du slipper betala för en ny.

Hojta till om jag ser den :)kraaaam

2009-01-05 @ 12:01:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback